Romana English
 
Camerele
Tarife cazare
Rezervari
Suceava, Bucovina
Links
 www.leaganulbucovinei.com
NOUTATI:

OFERTA SPECIALA DE IARNA - PRIMAVARA 2010: 20% reducere fata de tarifele noastre obisnuite


In vara anului 2003, visul nostru de a deschide o pensiune in inima Bucovinei a devenit realitate. Pensiunea Leaganul Bucovinei Suceava e un colt de rai - de la cele 9 camere spatioase disponibile pentru oaspetii nostri, la gradina plina de miresme si culori, pana la bucatele alese pregatite in bucataria noastra traditionala, atmosfera care domneste este primitoare si familiara. Leganul Bucovinei Suceava este ideal pozitionata, la intrarea in Suceava dinspre Bucuresti, in apropiere de Galeria Mall. Este situata in zona verde, rezidentiala a orasului si beneficiaza de acces facil atat pentru centrul orasului (10-15 minute), cat si pentru rutele nationale. 
 

Este o cladire moderna de 2 etaje, fiind calificata la 3 stele de catre Ministerul Transporturilor si Turismului. Cele 8 camere si 1 apartament disponibile sunt finisate la standarde moderne, cu baie proprie, dus, apa calda non-stop, TV cablu, etc. Pensiunea ofera Internet Wi-Fi gratuit pentru toti clientii.
 
Parcarea este in curtea interioara.

Pensiunea este inconjurata de o gradina spatioasa plina cu flori si pomi fructiferi care in timpul verii, este un adevarat refugiu fiind amenajata pentru recreere. Gratarul, leaganul, sezlongurile, pergola, fantana traditionala si mesele exterioare completeaza ambianta placuta si reprezinta un punct de atractie pentru oaspetii pensiunii.

Intimitatea si linistea zonei, cumulate cu proximitatea fata de oras (10-15 minute pe jos) precum si pozitionarea excelenta fata de caile de acces sunt atuurile noastre pentru succesul unei sederi cat mai placute in orasul Suceava, in inima Bucovinei.

La aceasta se adauga curatenia ireprosabila si atentia gazdelor pentru toti clientii, pe care ii consideram oaspeti dragi.

Pensiunea asigura, la cerere, mancaruri traditionale din Bucovina (sarmalute in foi de vita preparate in oala de lut, la foc de lemne, bulz, tochitura bucovineana,  branza cu smantana si mamaliguta, cas proaspat, ciorba radauteana, supa de pasare cu galuste, ciorbe cu bors de putina, ciolan cu varza, coaste, placinte poale in brau,  cozonac, clatite, papanasi, cnedle, etc). De asemenea, la cerere, servim mancaruri vegetariene cat si mancaruri pentru persoane care tin regim sau post.

Pensiunea "Leaganul Bucovinei" este o baza excelenta pentru turul de manastiri din Bucovina/Moldova. Majoritatea obiectivelor turistice importante din Bucovina sunt amplasate pe o raza de maximum 2 ore de mers cu masina. Pensiunea asigura la cerere turul de manastiri.                                    

Va asteptam,

Familia BREABAN                      


Imagine a restaurantului cu semineu
Imagine a gratarului din gradinaImagine a apartamentului cu terasa
                                Pensiunea Leaganul Bucovinei  Suceava                                  
                                  Telefon 0740 828 888 / 0740 419 704 / 0230 541 011;
                                                Fax: 0230 541 011
                                   Email: info@LeaganulBucovinei.com                       
                                Internet: www.Leaganulbucovinei.com                                      
Adresa: Bd. Sofia Vicoveanca Nr. 18, Suceava, cod postal 270284 (dupa intrarea in Suceava dinspre Bucuresti). Pentru directii, click aici.

                                               

                                    Vizitatori pe website din mai 2004:

 
Top